X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Label remover 300ml
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1262
Categorie :
Chemical used to remove adhesive or glue from a surface.
lijm-/etiketverwijderaars
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:29:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16306
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA Label remover 300ml:
De korte redactionele beschrijving van HERMA Label remover 300ml
Label-off etikettenverwijderaar 300ml

Marketingtekst HERMA Label remover 300ml

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Label remover 300ml.
Etikettenverwijderaar voor het eenvoudig en behoedzaam verwijderen van papieren etiketten op vrijwel alle materialen. Voor de meeste kunststoffen.


Inhoud (ml) - 300


Korte samenvatting HERMA Label remover 300ml:
Deze korte samenvatting van de HERMA Label remover 300ml-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Label remover 300ml
Lange samenvatting HERMA Label remover 300ml:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Label remover 300ml, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA Label remover 300ml
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs