X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Self-adhesive fasteners 1000 pcs.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1131
Categorie :
Device used to hold two things together e.g the small metal fastener at the back of a necklace.
snelhechtstrips
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:48:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9635
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.:
De korte redactionele beschrijving van HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.
Snelhechters zelfklevend 1000 St.

Marketingtekst HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs..
Kunststof snelhechtmechanieken. Zelfklevend, sterk hechtend. Klemlip ommanteld met kunststof. Maken van ieder map een snelhechter.
Korte samenvatting HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.:
Deze korte samenvatting van de HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.
Lange samenvatting HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs., gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA Self-adhesive fasteners 1000 pcs.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs