X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hauppauge
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00950
Categorie :
Device that enables a TV to receive digital, cable ot satellite signals.
digitale decoders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hauppauge: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5943
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box:
De korte redactionele beschrijving van Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box
Win TV-PVR-USB2 personal video recorder
Korte samenvatting Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box:
Deze korte samenvatting van de Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM
Lange samenvatting Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Zwart TV set-top box, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM
Hauppauge WinTV-PVR-USB2 mpeg2 extern analog TV/FM Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.