X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GP Batteries
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Lithium Cell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CR1616
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0601616C1 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4891199003691
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GP Batteries: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 47778
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GP Batteries Lithium Cell CR1616:
De korte redactionele beschrijving van GP Batteries Lithium Cell CR1616
GP Lithium knoopcel CR1616, blister 1

Marketingtekst GP Batteries Lithium Cell CR1616

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GP Batteries Lithium Cell CR1616.
Van knoopcellen voor in een rekenmachine tot knoopcellen voor in speelgoed. Van gehoor-apparaatbatterijen tot aan horloge-batterijen. GP heeft een zeer uitgebreid assortiment aan knoopcellen. Deze batterijen bieden superieure prestaties qua betrouwbaarheid en veiligheid.
Korte samenvatting GP Batteries Lithium Cell CR1616:
Deze korte samenvatting van de GP Batteries Lithium Cell CR1616-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GP Batteries Lithium Cell CR1616, Lithium, Knoop/munt, 3 V, CR1616, Roestvrijstaal, Blister
Lange samenvatting GP Batteries Lithium Cell CR1616:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GP Batteries Lithium Cell CR1616, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GP Batteries CR1616, Lithium Cell. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, Form factor batterij: Knoop/munt, Accu/Batterij voltage: 3 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium
Form factor batterij*
The industry-standard physical dimensions (height, width, depth) and shape of the battery.
Knoop/munt
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
3 V
Kenmerken
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1
Knop/munt batterij grootte
CR1616
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Roestvrijstaal
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Blister