X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GP Batteries
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Ultra Alkaline
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
9V
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0301604AU-U1 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4891199034688
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GP Batteries: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:19:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 60625
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GP Batteries Ultra Alkaline 9V:
De korte redactionele beschrijving van GP Batteries Ultra Alkaline 9V
GP Ultra Alkaline 9V blok, blister 1

Marketingtekst GP Batteries Ultra Alkaline 9V

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GP Batteries Ultra Alkaline 9V.
De nieuwste generatie mobiele, elektronische apparaten hebben een bovengemiddeld stroomverbruik. De batterijen binnen het assortiment Ultra Alkaline zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan deze vraag naar stroomverziening.
Korte samenvatting GP Batteries Ultra Alkaline 9V:
Deze korte samenvatting van de GP Batteries Ultra Alkaline 9V-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GP Batteries Ultra Alkaline 9V, Alkaline, Prismatisch, 9 V, 9V, Multi kleuren, Blister
Lange samenvatting GP Batteries Ultra Alkaline 9V:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GP Batteries Ultra Alkaline 9V, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GP Batteries 9V, Ultra Alkaline. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline, Form factor batterij: Prismatisch, Accu/Batterij voltage: 9 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Form factor batterij*
The industry-standard physical dimensions (height, width, depth) and shape of the battery.
Prismatisch
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
9 V
Kenmerken
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1
Prismatische batterij grootte
9V
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Multi kleuren
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Blister