X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GBC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IB451027
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0013465451027
Categorie :
Hard covers used to protect books, printed reports etc.
inbindmappen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GBC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:38:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28719
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover:
De korte redactionele beschrijving van GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover
Met lederprint, per 100

Marketingtekst GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover.
Met het GBC ThermaBind™ systeem kunt u in enkele seconden een perfect gebonden 'pocketboek' stijl creëren om uw documenten een echt professionele, 'gepubliceerde' uitstraling te geven.

Het geheim ligt in de unieke, voorgevormde ThermaBind™ omslagen die een krachtige kleefstrip bevatten. De lijm dringt door in de vezels van het papier om zo een totaal fraudebestendige bindrug te vormen en de pagina's permanent te binden, ideaal voor archivering, opstapeling of verzending. Het is een snel en schoon proces zonder lastige gaatjes, kleefband of hechtingen.

Alle ThermaBind™ omslagen hebben een transparente vooromslag van 150 micron om gemakkelijk de titelpagina te kunnen lezen. U kunt vervolgens kiezen uit drie types van witte achteromslagen (standard, optimal of PET) of twee types reliëfafwerkingen – LinenWeave™ of LeatherGrain™ - zodat u uw documenten kunt aanpassen aan de inhoud, uw publiek en uw bedrijfsimago.
Korte samenvatting GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover:
Deze korte samenvatting van de GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100), Blauw, 309 mm, 246 mm, 4 mm
Lange samenvatting GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100) binding cover, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GBC LeatherGrain ThermaBind Bindomslagen 4mm Koningsblauw (100). Kleur van het product: Blauw. Breedte: 309 mm, Diepte: 246 mm, Hoogte: 4 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
309 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
246 mm
Hoogte
Hoogte van het product
4 mm