X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GBC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ibiMaster 115
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IB277917
Categorie :
Breng orde aan in al uw papieren door ze te perforeren en netjes op te bergen in mappen. Presenteer uw rapporten mooi en bind ze in! Het kan allemaal met deze apparatuur.
inbindmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GBC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11365
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GBC ibiMaster 115 330vel:
De korte redactionele beschrijving van GBC ibiMaster 115 330vel
ibiMaster 115

Marketingtekst GBC ibiMaster 115 330vel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GBC ibiMaster 115 330vel.
Designed specifically for those small offices or departments that must ‘focus A4’.

A ‘Fixed’ 21 Ring Punch mechanism permits Reports, manuals, brochures, quotations, etc of up to some 330 pages to be made in a few minutes with its c. 15 page punch capacity.
Korte samenvatting GBC ibiMaster 115 330vel:
Deze korte samenvatting van de GBC ibiMaster 115 330vel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GBC ibiMaster 115
Lange samenvatting GBC ibiMaster 115 330vel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GBC ibiMaster 115 330vel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GBC ibiMaster 115
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Bindcapaciteit*
The number of sheets that the device can bind.
330 vel
Technische details
Perforatiecapaciteit *
The maximum number of sheets that can be punched by the device at the same time.
15 vel
Aantal perforatiegaten *
The number of punch holes (holes in the left hand margin, for filing in a ring binder),wich device can make.
21