X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GBC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IB160639
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5053676722375 show
Categorie :
Folders with metal rings to keep papers and documents in order and prevent them from falling out.
ringbanden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GBC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23430
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband:
De korte redactionele beschrijving van GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband
Per 100

Marketingtekst GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband.
Als u permanent gebonden documenten met een hedendaagse kwaliteitsafwerking nodig heeft, is de geavanceerde GBC WireBind bindrug dé ideale bindoplossing. Van prestigieuze klantvoorstellen tot jaarrapporten, de GBC WireBind stuwt uw presentaties naar een hoger kwaliteitsniveau. Met WireBind kunnen pagina's plat liggen en ook 360 graden draaien, handig voor notities te nemen of bij het fotokopiëren. Documenten tot 130 pagina's worden permanent en fraudebestendig gebonden zodat u zeker kunt zijn dat uw werk er niet alleen mooi uitziet maar ook volledig veilig blijft. De draadruggen met 21 ringen zijn geschikt voor gebruik in multifunctionele 21-ring pons/draadbindmachines.
Korte samenvatting GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband:
Deze korte samenvatting van de GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100), Zilver, 8 mm, 187 mm, 88 mm
Lange samenvatting GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100) ringband, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GBC MultiBind Draadruggen Zilver 8mm (100). Kleur van het product: Zilver, Ring diameter: 8 mm. Breedte: 187 mm, Hoogte: 88 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Ring diameter
8 mm
Ring kwantiteit
21
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
187 mm
Hoogte
Hoogte van het product
88 mm