X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GBC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CE040031
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5019577221805
Categorie :
Hard covers used to protect books, printed reports etc.
inbindmappen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GBC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25249
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover:
De korte redactionele beschrijving van GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover
LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100)

Marketingtekst GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover.
Zoals de naam suggereert, hebben de LeatherGrain™ omslagen de gedistingeerde, elegante uitstraling van echt leder. Deze stevige A4 omslagen van 250gsm, gemaakt van hoogwaardige houtpulp en gerecycled materaal, bieden uitzonderlijke duurzaamheid en hebben kleurbevestigingskenmerken om te verzekeren dat uw rapporten smetteloos blijven en niet vervagen. De LeatherGrain™ omslagen zijn verkrijgbaar in een brede selectie van 14 kleuren. Sommige kleuren zijn ook beschikbaar met de optie van een voorgeponst venstertje om uw titelpagina eronder te kunnen tonen.
Korte samenvatting GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover:
Deze korte samenvatting van de GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100), Rood
Lange samenvatting GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100) binding cover, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GBC LeatherGrain Bindomslagen 250 grams Rood (100). Kleur van het product: Rood
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Rood