X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
GBC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CE011820E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5028252236614
Categorie :
Hard covers used to protect books, printed reports etc.
inbindmappen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door GBC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23709
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover:
De korte redactionele beschrijving van GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover
Per 25/ per 100

Marketingtekst GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover.
ColorClear bindruggen van pvc, A4-formaat. Met ColorClear bindomslagen kunt u uw documenten mooi afwerken en de titelpagina leesbaar houden. U kunt deze blauwe, duurzame omslagen ook combineren met bindruggen en achteromslagen in diverse kleuren om uw presentaties een unieke kleurcode te geven. Verpakt per 100, dikte 180 micron (middelzwaar).
Korte samenvatting GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover:
Deze korte samenvatting van de GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100), Blauw, 100 vel
Lange samenvatting GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100) binding cover, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
GBC ColorClear Bindomslagen Blauw 180 micron (100). Kleur van het product: Blauw, Maximumcapaciteit: 100 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
100 vel