X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Funkwerk
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
24513
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Funkwerk: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5151
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder(0,1MB)  
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2-year manufacturer's guarantee
Lange productnaam Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router:
De korte redactionele beschrijving van Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router
bintec R4300 - Flexible IP Router with Serial Interfaces
Korte samenvatting Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21, 3DES, DES, Rood, Motorola 8241, X.21, V.35, V.36, 15 VAC, 10/100
Lange samenvatting Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Rood bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 3DES, DES. Kleur van het product: Rood. Type processor: Motorola 8241. Interface: X.21, V.35, V.36, Stroomvoorziening: 15 VAC, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100
Funkwerk bintec R4300 2 - ISDN-BRI & 2- X.21 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.