X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Power supply upgrade kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SNP:PS-F234L12-A
Categorie :
A power supply unit (PSU) converts mains AC to low-voltage regulated DC power for the internal components of a computer.
voedingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:57:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6581
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Power supply upgrade kit:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Power supply upgrade kit
Power supply upgrade kit

Marketingtekst Fujitsu Power supply upgrade kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Power supply upgrade kit.
This package includes 2 power supply modules, a cage and a backplane.
Korte samenvatting Fujitsu Power supply upgrade kit:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Power supply upgrade kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Power supply upgrade kit, 400 W, 50 - 60 Hz
Lange samenvatting Fujitsu Power supply upgrade kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Power supply upgrade kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Power supply upgrade kit. Voeding: 400 W, AC invoer frequentie: 50 - 60 Hz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Voeding*
400 W
Energie
AC invoer frequentie
50 - 60 Hz