X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Pocket LOOX
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
700
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pocket LOOX 720
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-K151-V125
Categorie :
Mobile computer which uses RFID (Radio Frequency Identification) e.g. scanning devices in shops and restaurants
RFID mobile computers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23914
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Fujitsu Pocket LOOX 720:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Pocket LOOX 720
Pocket LOOX 720, camera 1.3M

Marketingtekst Fujitsu Pocket LOOX 720

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Pocket LOOX 720.
Uw persoonlijke mobiele kantoor
Met een geïntegreerde camera1, Voice over IP en een briljant VGA scherm, is de Pocket LOOX 700 Serie ideaal voor de professionele en privégebruiker. Beheer uw werk en persoonlijke agenda, heb altijd en overal beschikking over uitgebreide contactinformatie, e-mail en toegang tot kantoordocumenten. Met verschillende draadloze verbindingsmogelijkheden zoals Bluetooth, Wireless LAN en optionele
GPRS bent u altijd up-to-date.

- Professionele verbindings- en uitbreidingsmogelijkheden
- Briljant VGA of QVGA resolutie scherm
- Lichtgewicht, elegant ontwerp
- Gereed voor Voice over IP
- Windows Mobile 2003 Second Edition
- Inclusief gratis Software tegoedbon
Korte samenvatting Fujitsu Pocket LOOX 720:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Pocket LOOX 720-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Pocket LOOX Pocket LOOX 720, 9,14 cm (3.6"), 640 x 480 Pixels, TFT, 65536 kleuren, 128 MB, 64 MB
Lange samenvatting Fujitsu Pocket LOOX 720:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Pocket LOOX 720, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Pocket LOOX 720, Pocket LOOX. Beeldschermdiagonaal: 9,14 cm (3.6"), Resolutie: 640 x 480 Pixels, Beeldscherm: TFT. Intern geheugen: 128 MB, Flash memory: 64 MB. Frequentie van processor: 520 MHz. Capaciteit van de accu/batterij: 1640 mAh, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Levensduur accu/batterij: 12 uur. Gewicht: 170 g, Breedte: 122 mm, Diepte: 72 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
9,14 cm (3.6")
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
640 x 480 Pixels
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
TFT
Beeldscherm, aantal kleuren
65536 kleuren
Geheugen
Intern geheugen*
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Flash memory
64 MB
Processor
Frequentie van processor*
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
520 MHz
GPS-prestaties
GPS*
Global Positioning System (GPS) is a space-based satellite navigation system that provides location and time information in all weather conditions, anywhere on or near the Earth where there is an unobstructed line of sight to four or more GPS satellites. The system provides critical capabilities to military, civil and commercial users around the world. It is maintained by the United States government and is freely accessible to anyone with a GPS receiver.
Yes
Data-uitwisseling
Bluetooth*
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
Yes
Camera
Ingebouwde camera*
Het product heeft een ingebouwde camera.
Yes
Audio
Ingebouwde microfoon
Microphone that is found inside the product.
Yes
Luidsprekers
Yes
Energie
Capaciteit van de accu/batterij *
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
1640 mAh
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
12 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
170 g
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
122 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
72 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
15,2 mm
Technische details
RFID (Radio Frequency Identification)-lezer *
Yes
Barcodelezer
Yes