X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
S-VHS cable f Lifebook S7020
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6071-L400
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 jan 2016 10:38:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25030
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020
S-Video Cable

Marketingtekst Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020.
This S-Video cable adapter allows you to get connected to the television via S-Video cable.
Korte samenvatting Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020
Lange samenvatting Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu S-VHS cable f Lifebook S7020
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs