X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB-Parallel cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6055-L100
Categorie :
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:00:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38206
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu USB-Parallel cable:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu USB-Parallel cable
USB-Parallel cable

Marketingtekst Fujitsu USB-Parallel cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu USB-Parallel cable.
The USB to parallel cable allows you to hook up your printer to a usb port.
Korte samenvatting Fujitsu USB-Parallel cable:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu USB-Parallel cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu USB-Parallel cable
Lange samenvatting Fujitsu USB-Parallel cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu USB-Parallel cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu USB-Parallel cable
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aansluiting(en)
1 x IEEE 1284 (EPP/ECP) - 36 pin Centronics; 1 x 4 pin USB Type A