X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Screen protector 3,5i
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6039-L100
Categorie :
Plastic covers used to protect smartphone and tablet screens from scratching etc.
screen protectors
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16257
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Screen protector 3,5i:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Screen protector 3,5i
Screen protector 3,5i

Marketingtekst Fujitsu Screen protector 3,5i

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Screen protector 3,5i.
Protective film (3.5-inch), which is antireflective, to prevent the display from scratches for Pocket LOOX 710 (and Pocket LOOX 400 Series).
Korte samenvatting Fujitsu Screen protector 3,5i:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Screen protector 3,5i-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Screen protector 3,5i
Lange samenvatting Fujitsu Screen protector 3,5i:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Screen protector 3,5i, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Screen protector 3,5i
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs