X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
On the road C1410 UK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6036-L820
Categorie :
Accessories used with notebooks (small computers) such as cases.
notebook accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:15:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8281
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu On the road C1410 UK:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu On the road C1410 UK
On the road C1410 UK

Marketingtekst Fujitsu On the road C1410 UK

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu On the road C1410 UK.
On the road C1410 UK includes power cable (UK), AC adapter, 2nd battery, mouse Mini RF USB, Prestige case midi.
Korte samenvatting Fujitsu On the road C1410 UK:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu On the road C1410 UK-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu On the road C1410 UK
Lange samenvatting Fujitsu On the road C1410 UK:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu On the road C1410 UK, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu On the road C1410 UK
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs