X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AMILO Pro V2000 accessory bundle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6036-L200
Categorie :
Accessories used with notebooks (small computers) such as cases.
notebook accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:06:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6655
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle
AMILO Pro V2000 accessory bundle

Marketingtekst Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle.
AMILO Pro V2000 bundle includes: power cable, AC adapter, wireless optical mouse, USB port replicator, entry-level notebook case.
Korte samenvatting Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle
Lange samenvatting Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu AMILO Pro V2000 accessory bundle
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs