X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Port Replicator USB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F6007-L100
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29195
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator
AMILO Pro V2020 USB portreplicator

Marketingtekst Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator.
Met deze portreplicator verbindt u uw notebook handig met al uw randapparatuur. Geen gedoe met kabels. U klikt uw notebook simpelweg op dit geavanceerde docking-systeem en u kunt meteen aan het werk.
Korte samenvatting Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Port Replicator USB, AMILO Pro V2000 Edition, LIFEBOOK P7010, 187 x 70 x 26 mm
Lange samenvatting Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Port Replicator USB notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Port Replicator USB. Compatibiliteit: AMILO Pro V2000 Edition, LIFEBOOK P7010. Afmetingen (BxDxH): 187 x 70 x 26 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
AMILO Pro V2000 Edition, LIFEBOOK P7010
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
187 x 70 x 26 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x PS/2
1 x Serial
1 x Parallel
3 x USB 2.0
10/100 LAN