X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Leather Clip Case
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F2611-L650
Categorie :
Cases used to contain mobile devcies such as cameras and notebooks.
etuis voor mobiele apparatuur
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:32:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17962
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Leather Clip Case:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Leather Clip Case
Leather Clip Case

Marketingtekst Fujitsu Leather Clip Case

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Leather Clip Case.
Well-designed small leather case. Next to an inlay for your Pocket LOOX, card pockets provide additional space for credit cards.
Korte samenvatting Fujitsu Leather Clip Case:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Leather Clip Case-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Leather Clip Case
Lange samenvatting Fujitsu Leather Clip Case:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Leather Clip Case, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Leather Clip Case
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Materiaal*
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Leer
Technische details
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Pocket LOOX 7xx