X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CONNECT2AIR WLAN E-5400
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F2515-L310
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7829
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400
CONNECT2AIR WLAN E-5400 USB F ALL LIFEBOOKS STYLISTIC NS (PC)

Marketingtekst Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400.
Lets you plan for tomorrow while expanding your wireless network capabilities today. This Fujitsu Siemens Computers adaptor supports broadband WLAN connectivity at up to 54 Mb/s, choosing the fastest available connection for your notebook or desktop PC. Welcome to the unrestricted future of wireless.
Korte samenvatting Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400, Draadloos, USB, 54 Mbit/s, DSSS, Integrated dual, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Lange samenvatting Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu CONNECT2AIR WLAN E-5400. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Spread spectrum methode: DSSS. Soort antenne: Integrated dual. Datalink-protocollen: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Hi-Speed USB - 4 PIN USB Type A
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Netwerk
Spread spectrum methode
Spread spectrum is een methode om de hoeveelheid electromagnetische storing die een apparaat produceert te verminderen.
DSSS
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
Integrated dual
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP, 64-bit WEP
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000, XP
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
54 x 118 x 7 mm