X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Memory Card
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
mini SD Card 2GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F2486-L820
Categorie :
Flashgeheugen wordt in tal van digitale producten gebruikt, van camera\'s tot MP3-spelers. Het grote voordeel van flashgeheugen is dat het geen bewegende onderdelen heeft, waardoor het nauwelijks last van schokken en slijtage heeft. Ook is het zeer klein en licht, dus ideaal voor draagbare digitale apparaten.
flashgeheugens
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:01:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30059
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen
mini SD Card 2GB

Marketingtekst Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen.
For extra memory anytime or anywhere, this miniSD Memory Card stores 2GB of software, music, pictures, videos, e-books, and more, in card 60% smaller than a traditional SD card.
Korte samenvatting Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB, MiniSD
Lange samenvatting Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Memory Card mini SD Card 2GB 2GB MiniSD flashgeheugen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu mini SD Card 2GB, Memory Card. Soort flashgeheugen: MiniSD
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Capaciteit*
Capacity of the storage media.
2 GB
Geheugen
Soort flashgeheugen *
Let op dat u het juiste type geheugenkaart koopt voor uw apparatuur.
MiniSD