X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SpacePilot
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26381-K412-L100
Categorie :
De muis is samen met het toetsenbord de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Let u er bij het kopen van een muis op dat u de juiste aansluiting kiest, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer.\
De vier belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB, dit is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.\
- Serieel, dit soort aansluiting is vrij ouderwets. Seriële stekkers zijn trapeziumvormig.
muizen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:44:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30422
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu SpacePilot:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SpacePilot
SpacePilot

Marketingtekst Fujitsu SpacePilot

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SpacePilot.
De eerste intelligente 3D bewegingscontroller in de industrie, die alle noodzakelijke functies biedt wanneer u ze nodig hebt.

Een virtuele extensie van uzelf om gemakkelijk gelijktijdig in 3D-modellen en scènes te schuiven, te zoomen en te roteren terwijl u met de muis in uw andere hand creëert en wijzigt.

Adaptieve sensortechnologie herkent in welke ontwerpapplicatiemodus u werkt en toont automatisch de beschikbare functies op een gemakkelijk afleesbaar LCD-display.

Veelgebruikte opdrachten kunnen worden opgeslagen onder 21 sneltoetsen en zijn dan met één druk op de knop op te roepen; zo bent u minder tijd kwijt aan navigeren en houdt u meer tijd over voor bewerken.
Korte samenvatting Fujitsu SpacePilot:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SpacePilot-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu SpacePilot, USB, Optisch, Zwart, Intel Pentium 4/III, AMD/Athlon, 20 MB, 850 g
Lange samenvatting Fujitsu SpacePilot:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SpacePilot, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu SpacePilot. Aansluiting: USB, Bewegingsdetectietechnologie: Optisch. Kleur van het product: Zwart. Minimale processor: Intel Pentium 4/III, AMD/Athlon, Minimaal benodigde schijfruimte: 20 MB. Gewicht muis: 850 g. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 / XP, Afmetingen muis (BxDxH): 143 x 236 x 53 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Invoerapparaat
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
USB
Bewegingsdetectietechnologie*
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Optisch
Scroll
Move displayed text or graphics in a particular direction on a computer screen in order to view different parts of them.
Yes
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 4/III, AMD/Athlon
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
20 MB
Gewicht en omvang
Gewicht muis
How heavy the mouse is.
850 g
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 / XP
Afmetingen muis (BxDxH)
143 x 236 x 53 mm