X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KEYBOARD KBPC SX ""DK""
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26381-K397-V150
Categorie :
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:30:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14654
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"":
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK""
KEYBOARD KBPC SX ""DK"" KEYBOARD KBPC SX ""DK""

Marketingtekst Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK""

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"".
Je moet het voelen in je vingers ... Met het nieuwe standaardklavier KBPC SX van Fujitsu Siemens Computers willen wij, door toepassing van de allernieuwste technologieën en een innovatief design, de trendsetter worden inzake comfortabel en betrouwbaar typen. Ergonomische toetsen met een ruw oppervlak en een duidelijk drukpunt zorgen voor een aangenaam en betrouwbaar typegevoel, altijd en overal. Door zijn vlak en compact design en zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet dit standaard KBPC SX-klavier elke gebruiker te overtuigen en vormt dus de ideale oplossing voor standaard PC-applicaties.
Korte samenvatting Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"":
Deze korte samenvatting van de Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK""-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"", PS/2, 2 m, 15 - 32 °C, 473 x 175 x 40 mm, 750 g, PC
Lange samenvatting Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu KEYBOARD KBPC SX ""DK"". Aansluiting: PS/2. Lengte snoer: 2 m. Dimensies toetsenbord (BxDxH): 473 x 175 x 40 mm, Gewicht toetsenbord: 750 g. Compatibiliteit: PC, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows Millennium Edition Microsoft Windows 2000 Professional Microsoft Windows XP Profes
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Toetsenbord
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
PS/2
Aantal toetsen, toetsenbord
105
Design
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Ergonomie
Lengte snoer
How long the cable is.
2 m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 32°C
Gewicht en omvang
Gewicht toetsenbord
750 g
Dimensies toetsenbord (BxDxH)
473 x 175 x 40 mm
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows Millennium Edition
Microsoft Windows 2000 Professional
Microsoft Windows XP Professional