X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SCENICVIEW Series
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ScenicView P20-2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-K984-V150
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18420
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor
ScenicView P20-2, 20.1-inch TFT, 8 ms, 300 cd/m2, 900:1, 178°/178°

Marketingtekst Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor.
Dit Premium Line 20”-beeldscherm combineert een perfecte ergonomie en een bekroond ontwerp met de functionaliteit van de allernieuwste innovaties. Het scherm wordt geleverd met een beeldweergave die diagonaal bijna de afmetingen van een A3-pagina bereikt. De allernieuwste technologieën leveren schitterende kleuren over een uiterst brede kijkhoek en supersnelle ‘grey-to-grey’ reactietijden. Kortom, de SCENICVIEW P20-2 is volledig operationeel voor professionele grafische toepassingen evenals voor multimedia- en CAD-animaties.
Korte samenvatting Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2, 51 cm (20.1"), 300 cd/m², 1600 x 1200 Pixels, 8 ms, 900:1, 178°
Lange samenvatting Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCENICVIEW Series ScenicView P20-2 20.1" Ivoor computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu ScenicView P20-2, SCENICVIEW Series. Beeldschermdiagonaal: 51 cm (20.1"), Helderheid: 300 cd/m², Resolutie: 1600 x 1200 Pixels. Kleur van het product: Ivoor. Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot: Kensington, VESA-standaard: 100 x 100 mm, Horizontaal draaibaar: 60 - 60°. Stroomverbruik (in standby): 1 W, Typisch stroomverbruik: 58 W. Certificering: TCO'03, CE, EN 60950, EN 61000-3-2, GS, ISO 13406-2, VESA DDC/CI, VESA FPMPMI, EN 61000-3-3, EN55024
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
51,1 cm (20.1")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
300 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1600 x 1200 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
8 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
900:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Beeldscherm, aantal kleuren*
16.78 miljoen kleuren
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,25 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 82 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
56 - 76 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
40,8 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,6 cm
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en)*
Aansluiting voor een analoge monitor
1
DVI-D poorten
This is the amount of DVI-I interfaces. Digital Visual Interface (DVI) is a video display interface developed by the Digital Display Working Group (DDWG). The digital interface is used to connect a video source to a display device, such as a computer monitor. DVI-D means DVI digital, which means it can only support digital, but not analog.
1
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ivoor
Ergonomie
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot*
Holes on the edge of devices through which a cable lock can be passed, so the device can be locked to a desk etc.
Kensington
VESA-standaard
The product can be used wih VESA mounting interfaces.
100 x 100 mm
Horizontaal draaibaar
60 - 60°
Ergonomie
Hoek schuine stand
-5 - 35°
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
1 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
58 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Certificaten
Certificering
TCO'03, CE, EN 60950, EN 61000-3-2, GS, ISO 13406-2, VESA DDC/CI, VESA FPMPMI, EN 61000-3-3, EN55024, EN55022 Class B
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
386 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
65 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
444 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,4 kg
Breedte apparaat (met standaard)
400 mm
Diepte apparaat (met standaard)
277 mm
Hoogte apparaat (met standaard)
444 mm
Gewicht met voet
9,2 kg