X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SCALEOVIEW Series
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
S17-2 17" TFT Monitor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-K1018-V170
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11504
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor
Monitor S17-2 17" LCD-TFT

Marketingtekst Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor.
The new extremely flat and good looking 17” TFT SCALEOVIEW S17-2 monitor fits on any desk. Additionally this stylish and space-saving display is adjustable in its height. It has an exceptionally sleek and futuristic design as well as an elegant aluminium cabinet. Its extremely flat screen and its removable loudspeaker will especially please those who are keen on high technology combined with an exclusive design.
Korte samenvatting Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor, 43,2 cm (17"), 270 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 8 ms, 500:1, 140°
Lange samenvatting Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCALEOVIEW Series S17-2 17" TFT Monitor 17" Zilver computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu S17-2 17" TFT Monitor, SCALEOVIEW Series. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 270 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Kleur van het product: Zilver. Stroomverbruik (in standby): 4,5 W, Typisch stroomverbruik: 35 W. Breedte: 379 mm, Diepte: 207 mm, Hoogte: 475 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
270 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
8 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
500:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
130°
Beeldscherm, aantal kleuren*
16.78 miljoen kleuren
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
33,8 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27 cm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x DVI-I
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Ergonomie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
4,5 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
35 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
379 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
207 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
475 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,9 kg