Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F3204-L573
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36632
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS

Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5"
Meer>>>

Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS.
Fujitsu Siemens Computers enables people to freely access information and services anywhere and at any time with world-leading products, services and solutions, thus ensuring people's success within a knowledge-based society. Fujitsu Siemens is committed to meeting and exceeding your expectations and to earning your respect as the long-term IT partner of choice.
Korte samenvatting Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5", 73 GB, SAS, 15000 RPM, 3.5", Server/werkplaats, PRIMERGY RX300 S3
Lange samenvatting Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS :

Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5". Opslagcapaciteit harde schijf: 73 GB, Harde schijf-interface: SAS, Rotatiesnelheid harde schijf: 15000 RPM. Overdrachtssnelheid: 3 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Hard disk SAS 73GB 15k 3Gb/s hot plug 3.5" 73GB SAS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
73 GB
Harde schijf-interface *
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SAS
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
15000 RPM
Harde schijf
Harde schijf, omvang *
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Component voor *
What this product is used as a part of (component for).
Server/werkplaats
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PRIMERGY RX300 S3
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Gbit/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
X