X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memory 1GB DDR2-667
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2992-L114
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17396
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule
Memory 1GB DDR2-667

Marketingtekst Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule.
With new high-performance applications hitting the market daily, it's inevitable that you'll want to boost your PC's performance sooner or later. Upgrade your memory and experience the difference.
Korte samenvatting Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Memory 1GB DDR2-667, DDR2
Lange samenvatting Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Memory 1GB DDR2-667 1GB DDR2 667MHz geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Memory 1GB DDR2-667. Intern geheugentype: DDR2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
1 GB
Geheugen
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2
Kloksnelheid geheugen *
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
667 MHz