X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ACTIVY Media Center IR Keyboard GER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2709-L10
Categorie :
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:32:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7002
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER
ACTIVY Media Center IR Keyboard GER

Marketingtekst Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER.
For a simple use of the Internet. Type Internet URLs and e-mails fast and easily. This infrared keyboard offers you more convenience using the Internet from the comfort of your couch.
Korte samenvatting Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER
Lange samenvatting Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu ACTIVY Media Center IR Keyboard GER
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Toetsenbord
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
RF Draadloos
Muis
Inclusief muis *
A mouse is included with this product.
Yes