X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerTerm WBT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2600-L144
Categorie :
Computer program(s) used to manage a computer network.
network management software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 apr 2015 13:27:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21935
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu PowerTerm WBT:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu PowerTerm WBT
PowerTerm WBT

Marketingtekst Fujitsu PowerTerm WBT

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu PowerTerm WBT.
PowerTerm WBT (Windows Based Terminals) is Ericom's Windows CE embedded thin client terminal emulator. PowerTerm WBT provides an effective and efficient way of connecting to legacy applications. By embedding these feature-rich products in their thin clients, manufacturers save space on their flash memory chips (Disk-On Chip), resulting in less money spent on chips.
Korte samenvatting Fujitsu PowerTerm WBT:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu PowerTerm WBT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu PowerTerm WBT, Windows CE, eLux NG
Lange samenvatting Fujitsu PowerTerm WBT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu PowerTerm WBT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu PowerTerm WBT. Compatibele besturingssystemen: Windows CE, eLux NG
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows CE, eLux NG