X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2386-L10
Categorie :
In deze categorie vindt u oplaadbare batterijen en accu\'s voor al uw apparatuur, van zaklampen tot digitale camera\'s en notebooks.
oplaadbare batterijen/accu's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jan 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:34:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7627
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-01-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul
RAID CONTROLLER BACKUP UNIT

Marketingtekst Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul.
Fujitsu supplies its solutions with various power options, providing reliability and maximum operation stability. Fujitsu offers this battery for DPT 3200 S Raid controller.
Korte samenvatting Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul, Lithium-Ion (Li-Ion), 5 V
Lange samenvatting Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu Raid Ctrl/BatteryBackupUnit BBU Modul. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Accu/Batterij voltage: 5 V
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
5 V