X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDD U160 10k 73GB hot plug 1"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2336-L173
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10665
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: one year bring in
Lange productnaam Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1":
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1"
HDD U160 10k 73GB hot plug 1"

Marketingtekst Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1"

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1".
Fujitsu offers a complete portfolio of high-performance hard disk drives to suit today's demanding desktop and mobile applications. Fujitsu's hard disk drives incorporate the latest in storage technologies to satisfy your growing needs. Fujitsu's superb design and technological advancements bring excellent solutions for all your operating environments.
Korte samenvatting Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1":
Deze korte samenvatting van de Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1", 73 GB, SCSI, 10000 RPM, 3.5", PC
Lange samenvatting Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu HDD U160 10k 73GB hot plug 1". Opslagcapaciteit harde schijf: 73 GB, Harde schijf-interface: SCSI, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
73 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SCSI
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Harde schijf
Harde schijf, omvang *
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Aantal pinnen
68
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes