X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
fi-553PR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA03334-D401 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Device which imprints something on another surface.
endosseermachines/folieprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 jan 2017 10:45:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38643
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu fi-553PR:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu fi-553PR
fi-553PR - Post Imprinter

Marketingtekst Fujitsu fi-553PR

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu fi-553PR.
Post Imprinter voor fi-5530C2 en fi-5530 - De optionele imprintereenheid drukt na het scannen identificatiemarkeringen zoals datums, alfanumerieke codes en symbolen af op de achterzijde van het originele document. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren om aan bepaalde regels te voldoen. De imprinter kan als bewijs dienen dat documenten zijn vastgelegd of, in combinatie met een virtuele imprint op de gedigitaliseerde afbeelding, als kruisverwijzing worden gebruikt.
Korte samenvatting Fujitsu fi-553PR:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu fi-553PR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu fi-553PR, Voorkant, Fujitsu fi-5530C2, fi-5530
Lange samenvatting Fujitsu fi-553PR:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu fi-553PR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu fi-553PR. Printzijde: Voorkant. Compatibele producten: Fujitsu fi-5530C2, fi-5530
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printsnelheid
Printzijde
Voorkant
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Kenmerken
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Fujitsu fi-5530C2, fi-5530