Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
STYLISTIC
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
ST
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Stylistic ST5020 Cent1000 1GB 80GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LKN:BNL-163100-006
Categorie
Een tablet PC is een draagbare computer met een touchscreen dat met een pen te bedienen is, het is dus eigenlijk het extra flexibele broertje van de notebook. Bent u veel onderweg en wilt u altijd en overal kunnen werken? Dan is de tablet PC de ideale oplossing voor u!
tablets
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11378
Deze statistiek is gebaseerd op de 69327 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67575 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet

Stylistic ST5020 Cent1000 1GB 80GB
Meer>>>

Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet.
Combineer de eenvoud van pen en papier met de kracht en de prestaties van een notebook en u krijgt de Fujitsu Siemens Computers Tablet PC, de meest innoverende en veelzijdige PC tot nu toe. Als onbetwiste marktleider op het gebied van pen-computing heeft Fujitsu Siemens Computers een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid betreft. Met reeds 19 generaties pen-computers in het laatste decennium, heeft Fujitsu Siemens Computers de ontwikkeling van de pen-technologie verfijnd tot een kunstvorm. Dit unieke toestel zal de kracht van pen-computing nog verder uitbreiden door de meest geavanceerde processor-, accu-, en weergavetechnologie te combineren met de functionaliteit van het besturingssysteem Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition. Het resultaat is een krachtig bedrijfsinstrument dat ons een nieuwe kijk op computing zal geven. Gebruikers krijgen de mogelijkheid met één pennenstreek aantekeningen aan documenten toe te voegen met ‘digitale inkt’, handgeschreven notities te nemen, en draadloos informatie te delen.
Korte samenvatting Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu STYLISTIC Stylistic ST5020 Cent1000 1GB 80GB, 400 MHz, 1 GB, 80 GB, 30,7 cm (12.1"), 1024 x 768 Pixels, 64 MB
Lange samenvatting Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet :

Fujitsu Stylistic ST5020 Cent1000 1GB 80GB, STYLISTIC. Front-side bus processor: 400 MHz. Intern geheugen: 1 GB. Interne opslagcapaciteit: 80 GB. Beeldschermdiagonaal: 30,7 cm (12.1"), Resolutie: 1024 x 768 Pixels. Maximum geheugen grafische adapter: 64 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu STYLISTIC ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Processor
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
400 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
1 GB
Opslagmedia
Interne opslagcapaciteit *
The amount e.g of data which can be stored inside the device.
80 GB
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
30,7 cm (12.1")
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1024 x 768 Pixels
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
64 MB
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
SmartCard-slot
Een smartcard kan diverse beveiligingsfuncties leveren.
Yes
Hoofdtelefoon uit *
The socket for connecting headphones to the device.
Yes
Microfoon, line-in ingang *
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Levensduur accu/batterij *
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
9 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,55 kg
Overige specificaties
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
56 Kbit/s
Intern modem
Device inside a computer, cash register etc. that enables it to communicate over a network.
Yes
Aantal CardBus PCMCIA-sloten
In een dergelijk slot kunt u allerlei uitbreidingen voor uw laptop stoppen.
1
VGA (D-Sub)poort(en)
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Type CardBus PCMCIA-slot
Type I is 3.3mm dik, Type II is 5.0mm dik en Type III is 10.5mm dik.
Type II
Aantal IEEE 1394-/Firewire-poorten
FireWire poorten zijn zeer geschikt voor het aansluiten van randapparatuur die hoge bandbreedtes en/of veel stroom nodig heeft. Het is verkrijgbaar in de snelheden 400 en 800 Mbps.
1
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet/IEEE 802.11b/IEEE 802.11g
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition F
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
220 x 324 x 25 mm
Modem (RJ-11) poort
1
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Fujitsu STYLISTIC Stylistic ST5020 Cent1000 1GB 80GB 80GB gevonden en de beoordeling is 100 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
100%
X