X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:840002106
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:14:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8042
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor
43.18 cm (17 ") TFT S7 ALUMINUM ATHOME 400:1 250CD M2 SPEAKER IN (NMS)

Marketingtekst Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor.
The extremely flat new 17" TFT monitor from Fujitsu Siemens Computers will captivate you. Not only does this stylish designed monitor offer you the same resolution as a 19 Inch CRT monitor but its extremely flat screen and its removable Loudspeaker will particularly suit to please those whose are keep on high technology combined with exclusive design.
Korte samenvatting Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME, 43,2 cm (17"), 250 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 16 ms, 400:1, 140°
Lange samenvatting Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME 17" computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu 17IN TFT S7 ALUMINUM ATHOME. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Audiosysteem: Stereo speakers. Breedte: 408 mm, Diepte: 180 mm, Hoogte: 435 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
16 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
400:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
120°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,264 mm
Beeldscherm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 80 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
60 - 75 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
33,8 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27 cm
Multimedia
Audiosysteem
System used to play music or speech.
Stereo speakers
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
408 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
180 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
435 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Fujitsu SL3220W 22" Full HD Zwart computer monitor
Fujitsu SL3220W 22" Full HD Zwart computer monitor
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
S26361-K1325-V160
EUR 610,73
(excl. VAT)
EUR 738,98(incl. VAT)