X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SCALEO
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
P
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCALEO P MP 21104
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CUZ:P-NDL-FOCUS010
Categorie :
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10757
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar de-koerier-haal-en-breng-garantie, 1 jaar telefonische helpdesk
Aanbevolen uitbreiding: SECUREPACK Home, verlenging tot 3 jaar garantie
Lange productnaam Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC:
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC
Multimedia PC - SCALEO P MP 21104

Marketingtekst Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC.
Perfect voor de foto en filmfanaten.
Niet alleen ziet deze pc er zelf goed uit, ook je foto’s en films komen perfect tot hun recht met deze multimedia pc. Door de grote opslagcapaciteit kun je al je favoriete muziek en foto’s bewaren. DVD-films zijn altijd een lust voor het oog, dankzij de krachtige videokaart met perfecte beeldweergave. Met de ingebouwde cardreader haal je de foto's zo van je geheugenkaart, en dankzij de dubbellaags DVD-brander zet je ze allemaal met groot gemak op DVD.
Korte samenvatting Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu SCALEO SCALEO P MP 21104, 2,93 GHz, Intel® Celeron®, 0,5 GB, 160 GB, 7200 RPM, 0,256 GB
Lange samenvatting Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCALEO P MP 21104 2.93GHz PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fujitsu SCALEO P MP 21104, SCALEO. Frequentie van processor: 2,93 GHz, Processorfamilie: Intel® Celeron®. Intern geheugen: 0,5 GB. Totale opslagcapaciteit: 160 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Maximaal geheugen grafische adapter: 0,256 GB. Producttype: PC
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Processor
Frequentie van processor*
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
2,93 GHz
Processorfamilie*
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel® Celeron®
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit*
The total amount of data that can be stored on the device.
160 GB
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Grafisch
Maximaal geheugen grafische adapter
0,256 GB
Prestatie
Producttype *
The sub-category of the product.
PC
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
373 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
200 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
435 mm
Inhoud van de verpakking
Inclusief monitor *
This product includes a display.
Yes