Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujifilm
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P10DCRCA15A
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujifilm: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10278
Deze statistiek is gebaseerd op de 69168 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67408 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 feb 2017 14:52:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s)

CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle
Meer>>>
Korte samenvatting Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle, Polycarbonaat
Lange samenvatting Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s) :

Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle. Materiaal: Polycarbonaat

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujifilm CD-R 700MB 52x, 50-Pk Spindle 700MB 50stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)