X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fellowes
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
96741
Categorie :
Een mat voor onder uw muis, zeer praktisch als u nog een muis met een balletje erin hebt. Een muismat zorgt voor meer grip, zodat u prettiger kunt werken met uw muis. Voor nieuwe optische en lasermuizen is het vooral van belang een vlakke ondergrond te hebben.
muismatten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fellowes: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7452
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby:
De korte redactionele beschrijving van Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby
Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby
Korte samenvatting Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby:
Deze korte samenvatting van de Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby, Rood, 260 x 159 x 25 mm
Lange samenvatting Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby. Kleur van het product: Rood. Afmetingen (BxDxH): 260 x 159 x 25 mm
Fellowes Jewel Tones Gel Wrist/Mouse Pad-Ruby Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.