X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
EXSYS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EX-1064 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door EXSYS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 09 feb 2017 23:47:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9928
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter:
De korte redactionele beschrijving van EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter
USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC)
Korte samenvatting EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC), PCI, Bedraad
Lange samenvatting EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC). Hostinterface: PCI. Connectiviteitstechnologie: Bedraad
EXSYS USB 2.0 PCI card with 3+1 ports (NEC) Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.