X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
EWT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TG 4050 Tabletop BBQ
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TG4050
Categorie :
Rack or appliance used for the preparation of food at a barbecue (BBQ).
barbecues & grills
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door EWT: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10937
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver:
De korte redactionele beschrijving van EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver
TG 4050 Tabletop BBQ
Korte samenvatting EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver:
Deze korte samenvatting van de EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
EWT TG 4050 Tabletop BBQ, 1500 W, Grijs, Zilver, 360 x 300 mm
Lange samenvatting EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van EWT TG 4050 Tabletop BBQ 1500W Grijs, Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
EWT TG 4050 Tabletop BBQ. Totaal vermogen: 1500 W. Kleur van het product: Grijs, Zilver, Bakoppervlak: 360 x 300 mm
EWT TG 4050 Tabletop BBQ Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.