X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Esselte
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Blue scissor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
82120
Categorie : naaischaren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Esselte: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16407
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Esselte Blue scissor naaischaar:
De korte redactionele beschrijving van Esselte Blue scissor naaischaar
Blue scissor

Marketingtekst Esselte Blue scissor naaischaar

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Esselte Blue scissor naaischaar.
-Stainless steel blades and rivet.
-Comfortable blue plastic handles.
-The scissor passes the 30,000 cut challenge.
Korte samenvatting Esselte Blue scissor naaischaar:
Deze korte samenvatting van de Esselte Blue scissor naaischaar-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Esselte Blue scissor
Lange samenvatting Esselte Blue scissor naaischaar:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Esselte Blue scissor naaischaar, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Esselte Blue scissor
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs