X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Esselte
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Standard Sorty Tray
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
52300095
Categorie :
Plastic trays used to store index cards.
kaartenbakken
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Esselte: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 09 feb 2011 21:12:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11543
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Esselte Standard Sorty Tray:
De korte redactionele beschrijving van Esselte Standard Sorty Tray
Standard Sorty Tray - Black

Marketingtekst Esselte Standard Sorty Tray

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Esselte Standard Sorty Tray.
-Supplied with one transparent divider.
-Slots for 3 divider positions.
-Opens long side.
Korte samenvatting Esselte Standard Sorty Tray:
Deze korte samenvatting van de Esselte Standard Sorty Tray-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Esselte Standard Sorty Tray
Lange samenvatting Esselte Standard Sorty Tray:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Esselte Standard Sorty Tray, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Esselte Standard Sorty Tray
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs