X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cat.7 S/FTP 10m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
605716
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4015867132661
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:30:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19038
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit:
De korte redactionele beschrijving van Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit
Cat.7 S/FTP 10m

Marketingtekst Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit.
The equip® Cat.7 S/FTP Patch Cord is composed of preeminent materials and fully-examined to conform with industrial standards. Offering higher bandwidth and better signal-to-noise margin, the Cat.7 cable is able to deliver ultrahigh and error-free performance in the most demanding network environments, specially for 10G application.

- Stranded 26AWG with 600MHz performance
- Strain relief prevents the cable from being bent at sharp angles and to minimize the stress at the plug termination point
- Pair in metal foil (PIMF) to further enhance EMI interference
- Low Smoke Zero Halogen (LSZH) cables
- Copper (CU) wire, oxygen-free
- Gold Flash Contact
- Molded boot
- High performance and easy installation
Korte samenvatting Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit:
Deze korte samenvatting van de Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip Cat.7 S/FTP 10m, RJ-45, RJ-45, Mannelijk/ Mannelijk, Goud, Cat7, S/FTP (S-STP)
Lange samenvatting Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip Cat.7 S/FTP 10m 10m Cat7 S/FTP (S-STP) Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Equip Cat.7 S/FTP 10m. Kabel standaard: Cat7, Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
10 m
Kabel standaard*
The category of the cable, which is determined by performance characteristics and test requirements.
Cat7
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
RJ-45
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Connector aansluiting (behuizing)
What the connector contacts are covered with (layer on top).
Goud
Kabelafscherming*
The protective layer for the cable, typically made of plastic.
S/FTP (S-STP)
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10000 Mbit/s
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Kenmerken
AWG draad omvang
26
Frequentie
600 MHz
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Conductor type
Samengeslagen
Materiaal omhulsel
Halogeenvrij
Certificering
UL/CUL, TIA/EIA, 3P
Technische details
Halogeen vrij
Yes
Gewicht en omvang
Outer diameter
6,1 mm