X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
327316
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4015867523483
Categorie :
Number of circuits, usually of the same or similar type, which appear on jacks for monitoring, interconnecting, and testing circuits in a convenient, flexible manner.
patch panelen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 sep 2016 17:08:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15329
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey:
De korte redactionele beschrijving van Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey
Patch paneel 19" 16-Poort, lichtgrijs

Marketingtekst Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey.
- LSA+ aansluittechniek.
- Plaatstalen behuizing met kabeldoorvoer.
- Volledig afgeschermd.
- Afshermkontakten en trekontlasting.
Korte samenvatting Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey:
Deze korte samenvatting van de Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey
Lange samenvatting Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Equip PatchPanel 19" Cat.5e 16-Port, 1 U, light-grey
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs