X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Professional Modular Crimping Tool
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
129404
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4015867593615
Categorie :
Small tools used to cut, strip and crimp cables.
kabel krimpers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29348
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Equip 129404 cable crimper:
De korte redactionele beschrijving van Equip 129404 cable crimper
Professional Modular Crimping Tool

Marketingtekst Equip 129404 cable crimper

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip 129404 cable crimper.
The equip® Professional Modular Crimping Tools is sturdy and versatile, also coming with stripping, cutting and ratchet function to make it even more powerful.

- Crimps 4P/2C, 4P/4C, 6P/4C, 6P/6C, 8P/8C, and DEC connectors
- With stripping and cutting function
- With stripping function for round cable
- With ratchet function
Korte samenvatting Equip 129404 cable crimper:
Deze korte samenvatting van de Equip 129404 cable crimper-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip 129404
Lange samenvatting Equip 129404 cable crimper:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip 129404 cable crimper, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Equip 129404
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aansluiting(en)
4P/2C, 4P/4C, 6P/4C, 6P/6C, 8P/8C, DEC