X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0402431
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4067
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m:
De korte redactionele beschrijving van Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m
Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m

Marketingtekst Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m.
-AWG26.
-100 MHz.
-PVC.
-flexible.
-foil and braid shielded.
-according TIA/EIA 568B.2.
-packing: equip Pull Out Box.
Korte samenvatting Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m:
Deze korte samenvatting van de Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m, Beige
Lange samenvatting Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Equip Flex Cable S/FTP Cat.5e 100 m. Kleur van het product: Beige
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
100 m
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Beige