X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Epson
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C13S042105
Categorie :
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Epson: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:16:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 52368
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel:
De korte redactionele beschrijving van Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel
Ultra Smooth Fine Art Paper A2 (25 vel/325 g)
Korte samenvatting Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel:
Deze korte samenvatting van de Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel, DIN A2
Lange samenvatting Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel. Afmetingen papier: DIN A2
Epson Ultrasmooth Fine Art Paper, DIN A2, 325g/m², 25 Vel Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.