X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Epson
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Stylus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
STYLUS DX7000F AIO
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C11C676024
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Epson: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8071
Deze statistiek is gebaseerd op de 66660 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64926 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie:
De korte redactionele beschrijving van Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie
Stylus DX7000F all-in-one with PC-free photo printing
Korte samenvatting Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie:
Deze korte samenvatting van de Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Epson Stylus STYLUS DX7000F AIO, Verf-sublimatie, Kleur, Kleur, Kleur, Mono, 5760 x 1440 DPI
Lange samenvatting Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Epson Stylus DX7000F AIO Verf-sublimatie, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Epson STYLUS DX7000F AIO, Stylus. Printtechnologie: Verf-sublimatie, Printen: Kleur, Kopiëren: Kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI. Beeldscherm: LCD. Afmetingen (BxDxH): 463 x 344 x 178 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/ME/2000/XP/XP x64 Edition, Mac OS 10.2.8+, All-in-one-functies: Faxen, Scannen
Epson STYLUS DX7000F AIO Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.