X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Epson
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLQ-3500
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C11C396082
Categorie :
Een dot matrix printer of impact matrix printer is een printer met een printkop, die print door een lint waar inkt op zit tegen het papier aan te slaan, zoals een typemachine dat vroeger deed. Het grote verschil met een typmachine is uiteraard de snelheid, maar een ander belangrijk verschil is dat letters getekend worden door een matrix van punten (naalden), een zogenaamde "dot matrix". Daardoor kunnen verschillende lettertypes en alle mogelijke tekeningen worden geprint. Omdat het printen gedaan wordt door druk uit te oefenen op het papier, werken deze printers ook met carbonpapier. Erg handig als u bijvoorbeeld rekeningen wilt printen.
dot matrix-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Epson: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10153
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year Replacement or RepairOptional extension to 3 yearsOptional upgrade to 3 years on site
Lange productnaam Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer:
De korte redactionele beschrijving van Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer
DLQ-3500 24 pin flat-bed, 550 cps, Parallel and USB, Colour printing
Korte samenvatting Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer:
Deze korte samenvatting van de Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Epson DLQ-3500, 360 x 180 DPI, 742 tekens per seconde, 495 tekens per seconde, 24-pin, 128 KB, USB 1.1
Lange samenvatting Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Epson DLQ-3500 Kleur 742tekens per seconde 360 x 180DPI dot matrix-printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Epson DLQ-3500. Maximale resolutie: 360 x 180 DPI. Maximum printsnelheid: 742 tekens per seconde, Normale printsnelheid: 495 tekens per seconde. Printkop: 24-pin. Buffergrootte: 128 KB. Standaard interfaces: USB 1.1
Epson DLQ-3500 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.