X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Bluetooth 2.0 Dongle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8086
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9216
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle:
De korte redactionele beschrijving van Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle
USB Bluetooth 2.0 Dongle

Marketingtekst Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle.
Met deze zeer snelle bluetooth 2.0 adapter (tot 3Mbit) kan uw PC draadloos gegevens uitwisselen met andere Bluetooth apparaten en tevens audio op CD-kwaliteit afspelen.

Kenmerken:
- Bluetooth v2.0
- Volledig USB 1.1 gekwalificeerd.
- 30 meter werk afstand (Class 2).
- Indicatie LED.
- Ingebouwde antenne.
- Gevoed door USB port.
- Ondersteuning voor: Dial-up networking; Local area network access; Fax; Serial port; Synchronization File transfer; Generic object exchange; Audio profile.
Korte samenvatting Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle:
Deze korte samenvatting van de Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle, Draadloos, USB, 3 Mbit/s, 30 m, Ingebouwd, Pc & notebook
Lange samenvatting Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eminent USB Bluetooth 2.0 Dongle. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 3 Mbit/s. Maximale afstand: 30 m. Soort antenne: Ingebouwd. Compatibiliteit: Pc & notebook
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Mbit/s
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
30 m
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
Ingebouwd
Energie
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Design
LED-indicatoren
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Pc & notebook
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/98SE/ME/2000/XP